#newmusic 3

friyay

Hi sweeties

Føler lidt for lidt lækre nye tunes sådan en smuk fredag morgen. Skal arbejde i dag fra 14-19 – deler smagsprøver ud på Wasa i øjeblikket – det er super hyggeligt 😀 Men i skal ikke snydes for et indlæg, og hvad er bedre lige her op til weekenden, end lidt lækker ny musik?

Ed Sheeran og Rudimental har lige smidt et vildt fedt nummer på Spotify som jeg allerede elsker. Ed Sheeran er altså bare en af mine “all time favourites”.

Rudimental, Ed Sheeran – Lay it all on me

En af mine andre “all time favourites” er de engelske brødre Howard og Guy Lawrence fra Disclosure, som nærmest spytter det ene nummer ud efter det andet her for tiden. Det er jeg trods alt bare super glad for. 3 numre er det indtil videre som kører på repeat herhjemme:

Disclosure, Lorde – Magnets

Disclosure – Jaded

Disclosure, LION BABE – Hourglass

Alle 3 numre ligger også på deres nye album Caracal (Deluxe), som er proppet med fede numre. De tre jeg har udvalgt er blot dem jeg har hørt mest. Men kan klart anbefale hele albummet, da Disclosure generelt bare er så fede. Hvis jeg kunne gå tilbage i tiden, ville jeg klart tilbage til stemningen fra den fedeste koncert med dem på Roskilde Festival i år.

Det næste nummer er fra smukke og dygtige Ellie Golding. Nummeret har en sjov historie i det lyrics, som jeg tror mange kan relatere til.

Ellie Goulding – On My Mind

En anden smuk og dygtig sangerinde er Zara Larsson. Hun optrådte for nylig til årets VOICE’15 koncert i Tivoli. Jeg er helt vild med dette nummer:

Zara Larsson, MNEK – Never Forget You

Andre end mig der har et hemmeligt crush på Chris Brown? Hans nye nummer er ihvertfald en vinder. Yndlingscitat fra nummeret:
“Zero – That’s how many fuck’s I give” – Amen Chris!

Chris Brown – Zero

Queen B… Behøver jeg næsten sige mere? Hun må være min største inspiration nogensinde. Et forbillede og fortaler for kvinder i hele verden. Nummeret jeg vil dele med jer er virkelig smukt og rørende samtidig. – If I lose myself I lose it all.

Naughty Boy, Beyoncé, Arrow Benjamin – Runnin’ (lose it all)

Der er også nyt fra søde Tove Lo. Elsker hendes sange – især hendes provokerende tekster. Hun synger i dette nummer:
“I can get a little drunk, I get in to all the dont’s, but on good days I’m charming as fuck”
Fantastisk nummer!

Tove Lo – Moments

XOV – kunstneren bag hit nummeret “Lucifer” har udgivet nyt nummer “DTTM” – super fedt nummer:

XOV – DTTM (Don’t Talk To Me)

Det sidste nummer jeg lige vil dele med jer er ret sjovt og super sødt! Synes at idéen bag er genial, og teksten siger bare ALT! Hør det selv:

Phlake – Pregnant

Som sædvanlig har jeg tilføjet alle numrene fra dette indlæg, til min #newmusic playliste på Spotify – link HER. – Hvor i selvfølgelig også kan finde numrene fra tidligere indlæg.

Det var det for dette #newmusic indlæg, jeg håber i kan lide disse former for indlæg – synes ihvertfald det er sjovt at dele musik med jer 🙂

Fortæl mig meget gerne hvad i synes om numrene!

I må alle have en super lækker fredag!
xoxo