Sunday Mood

PalmsNo Adulting#mycalvins

Godaften smukke mennesker

Synes lige jeg ville dele lidt søndags-humør billeder med jer 🙂
Søndag er sacret for mig efterhånden, da det er den eneste dag i min travle uge, hvor jeg bare kan slappe af og lave absolutely nothing – i love it!
– Serie-søndag kalder jeg det 😉

Det har jo været det smukkeste solskinsvejr de sidste par dage, så i morges havde jeg også tid til at sidde på terrassen i solen og nyde mine obligatoriske kopper morgenkaffe.

Der fik jeg også tid til at udrette en plan for hvad der kommer til at ske fremover, her på bloggen. Jeg måtte desværre ligge bloggen og skriveriet lidt på hylden i en periode, da mit nye arbejde tager en del af min tid. Men jeg klager ikke! – Har uden tvivl det fedeste elevjob, man kunne tænke sig. Det er hårdt, men monster spændende!

Jeg har tænkt mig at lave et seperat indlæg, hvor jeg fortæller lidt om hvad jeg laver 🙂

Nu skal jeg på skole her de næste to uger frem, og har derfor tidligere fri end jeg plejer på arbejdet, så den ekstra fritid har jeg tænkt mig at bruge på at få bloggen op og køre igen, så jeg kan dele min hverdag, musik og skøre personlighed med jer alle igen! 🙂

Håber i nyder solen derude!
Missed you all!

xoxo Tina S.