Velkommen til Tina Sundberg

Staircase

Hej skønne mennesker

Som I kunne læse på min gamle blog på Bloggers Delight, har jeg valgt at starte min helt egen blog, på mit eget domæne. Så velkommen til!

Min blog på Bloggers Delight, vil jeg slette omkring udgangen af maj måned, og så vil det altså fremover være her i kan følge med i mit liv og min spændende hverdag.

Jeg har mange nye idéer og spændende indlæg i vente til jer! Så glæd jer.

Jeg har bl.a. lovet jer at fortælle om, hvad det egentlig er jeg laver nu, da mit liv tog endnu en sindssyg drejning i december måned! Jeg er nu, efter en 4 måneders tid, faldet til i min nye hverdag – og det er det vildeste jeg nogensinde har foretaget mig!

Så stay tuned, hvis I vil læse mere om hvad det drejer sig om.
– Et lille hint; Det omhandler musik 😉 (Big Surprise)

xoxo