Forstadspige med storbydrømme

 

4sound Acoustics

Hej skønne læsere

Jeg lovede jo at fortælle jer alle hvad jeg egentlig går og laver nu – da mit liv tog en fantastisk og spændende drejning i december sidste år. Der skete nemlig det, at efter lang tids frustration over hvad pokker jeg havde lyst til at lave efter jeg blev student på Musik-HF’en, så fik jeg den fedeste elevplads! – Jeg endte med at tage en 12 ugers HGS på Niels Brock fra september til december sidste år, og så gik det stille og roligt op ad derfra.

Jeg savnede en hverdag med musik, ligesom jeg havde på HF og da jeg så fandt ud af at de her skønne mennesker jeg nu er hos, faktisk tog elever ind, skyndte jeg mig ned med en målrettet ansøgning – en uge efter var jeg pludselig ansat.

Som nogle måske har gættet ud fra billedet er stedet 4sound Københavns guitar/bas/PA afdeling! Disse skønne drenge derinde fra, har jeg haft fornøjelsen af at arbejde sammen med de sidste fem måneders tid, og for hver dag elsker jeg det mere og mere!

Det er de mest spændende, sjove og hyggelige ting, events og oplevelser jeg år lov at være en del af derinde, og de har alle taget så godt imod mig!

Kender du ikke 4sound?
Så besøg vores hjemmeside her:
http://www.4sound.dk

Hvis vi lige skal dvæle ved overskriften på dette indlæg her til sidst; Jeg har valgt at lave en serie af indlæg, som alle kommer til at hedde ovenstående. Der kan i følge med i min rejse både i 4sound, men også omkring mit liv i storbyen, som jeg har drømt om siden jeg var en lille pige. I kan finde de nyeste indlæg i serien på forsiden af min blog, eller øverst under fanen “blog”.

Jeg glæder mig til at dele min rejse med jer!

Rock on