Nyx lips & nude nails

Nyx lips
Nyx Matte Lipstick in “Natural”
Processed with VSCO with t1 preset
Processed with VSCO with t1 preset
Processed with VSCO with m3 preset
Nyx Lingerie “Embellishment”
Nyx Lingerie "Embellishment"
Nyx Lingerie “Embellishment”
Depend Nails
Depend Nails

Hej Sweeties

Var i Matas her forleden og købe et par NYX produkter! – Hvor er jeg bare lykkelig over at de endelig kan købes i en fysisk butik i DK! Tænkte lige at jeg ville vise jer et par af deres lipsticks. Er simpelthen smask forelsket i disse to farver! Den ene er deres Matte Lipstick i farven Natural og den anden er deres liquid lipstick Lingerie i farven Embellishment. Jamen de er da smukke.

Jeg købte også et par neglelakker fra depend. Deriblandt var denne smukke nude farve, som jeg også er blevet helt forelsket i! Den er så fin og enkel og passer til ALT 🙂
Det er ikke altid jeg lige får ordnet mine negle… Jeg elsker når de er pæne og har en fin farve, men når man spiller guitar på daglig basis, så er det altså ikke altid lige nemt at vedligeholde. Men er begyndt at bruge shellack, og det virker til at holde på sådan en omgang stålstrenge, så nu må vi se.

Nu skal jeg bruge aftenen på at øve numre til en kæmpe fødselsdag her til august, den skal jeg nok fortælle jer mere om når vi nærmer os. Jeg glæder mig helt vildt! – og det er ikke engang mig selv der skal fejres 😀 Men nu vil jeg hoppe ud i øvelokalet.

Kan I have en dejlig aften i solen 🙂

Rock on!