Destination: Rincon de la Victoria

Fantastisk udsigt fra vores altan!

 

Første flaske cava på altanen da vi er ankommet.

 

Ja vi fik thai mad i Spanien – og nøjh det var lækkert!

 

Efter en lang og skøn eftermiddags shoppingtur, hvor min faster fandt dette smukke Audrey billede.

 

Sneaky deaky – min faster ligger dernede et sted!

 

Stranden dagen lang – det var så skønt!

 

Faster gav afskedsdrinken den sidste aften – sex on the beach – mums! – skal hilse og sige at de ikke sparer på alkoholen dernede!

Hej sweeties

Endelig et samlet indlæg om min tur til Spanien! – Better late than never, I guess.

Min faster og jeg tog en uge til spanien, sidst i august måned – og turen gik til en lille lokal by ud til solkysten, kun en halv times kørsel fra Malaga.
Sindssygt smukt sted!

Som mange ved, er jeg monster bange for at flyve. Ikke sådan rigtig når jeg er i luften, men jeg har virkelig højdeskræk og bange for at falde ned. Selvom jeg egentlig godt ved, at det er den sikreste måde at rejse på. Men synes faktisk jeg klarede det okay denne gang!
– Thank God for Viaplay’s offline funktion!

Da vi ankommer på hotellet er det eftermiddag, og vi er lidt trætte efter en lidt kaotisk start. – Det skal også siges, at månederne op til vi skulle af sted var super hektiske, og gik med at arbejde og så at forberede og øve op til to gange rund fødselsdag for både min faster og min bedstemor, som vi holdte lige et par dage inden vi skulle rejse. Derfor var det også målet med turen, at vi virkelig skulle ned og slappe af og forkæles.

Slappe af det gjorde vi på højt plan, med stranden hver dag og over 30 grader i solen, shopping sen eftermiddag/aften, indtil vi skulle have aftensmad, hvorefter aftenerne blev sluttet af med et koldt glas cava! (eller to… whose counting!)

Hotellet og området var meget spansk og lokalt. Det var tydeligt, at vi var landet i deres sommerferie tid, og mange kendte hinanden. Turister var der ikke ret mange af i byen. Det var faktisk super fint, da det gav en helt anden og mere unik oplevelse af byen og landet. Vi fik lov at se hvordan man holder ferie i Spanien som indbygger.

En sjov og sød lille historie her til slut; Min faster og bedsteforældre forærede mig, da jeg var ikke ret gammel, en lille rød kuffert og en ny hovedpude i fødselsdagsgave, fordi jeg havde ønsket mig en tur til Spanien med min faster. Det tog os mange år endelig at komme af sted, og kufferten har jeg endda endnu – dog er den lige en tand for lille.
Men jeg er alligevel glad for at jeg har været af sted, i en alder hvor jeg ved jeg husker det resten af livet, og hvor man kan nyde og sætte pris på nogle andre ting end da man var lille.
Det er helt sikkert heller ikke sidste gang vi tager sådan en tur!

Nu ser det desværre ud til at de sidste sommerdage er talte i år herhjemme.. Så drømmer mig lidt tilbage via billederne ovenover!
Hvor har I været her i sommeren?

xoxo