Forstadspige med storbydrømme – Velkommen til kajen


IMG_3821

Se lige den udsigt… Den kan man da ikke andet end at blive forelsket i hva’?

– Det blev jeg i hvertfald fra dag 1, og mit nye hjem i det smukke København er ALT hvad jeg nogensinde har drømt om. Lige siden første dag hvor jeg, ikke ret gammel, besøgte min faster i hendes lejlighed dengang i KBH, har jeg drømt om den dag, hvor det endelig blev min tur – og det blev det så for nogle måneder siden nu.

Mange ting er sket i løbet af den seneste tid og mit liv tog et kæmpe turn, da jeg november ’16 kunne flytte ind. SLUT med dumme regionaltoge og lange ture! Jeg kan endelig slappe bedre af og finde ro i, at jeg har mit eget sted og det er tæt på arbejdet.

Bloggen har igen været glemt lidt, men med de mange store ændringer og en crazy jul på arbejdet, skulle jeg lige bruge tid til at komme på plads. Nu er jeg endelig på plads, og jeg glæder mig til at fortælle jer meget mere om mit nye liv på kajen!

xoxo