On my mind Feb 21st

Summer01

Summer02

Summer03

Summer04

Billederne er alle fra pinterest.

I need that vitamin “SEA”!

Hej søde mennesker!

Jeg er taget et smut på vinterferie hos mine forældre i denne uge. Må indrømme at jeg havde brug for en pause fra alt ræset et øjeblik. Der er sket meget på det seneste – jeg fyldte bla 21 i starten af måneden, hvilket ikke lige var et af mine finest moments… Oh well!

Imorges vågnede jeg til den smukkeste morgensol, der skinnede ind gennem vinduerne og så kunne jeg altså ikke lade være med at drømme mig væk til de varme lande, med hvide sandstrande og lyseblåt hav. Sommeren virker så langt væk lige nu, og jeg ville simpelthen elske at rejse mod varmen lige nu! Jeg er så træt af mørke og kulde…

Jer der kender mig ved at jeg bruger pinterest til ALT, når det kommer til inspiration! Det er bare så rart med en univers man kan ty til når inspirationen er væk, eller når man, som her, gerne vil drømme sig væk. Det kom der så et par collager ud af, som symboliserer det jeg føler for ret godt lige nu.

Oh Well… Lige nu må jeg nøjes med vintersolen, i mit barndomshjem – og det skal jeg bestemt heller ikke klage over! Man må nyde solen så længe den er her!

Har I det ligesom mig? Hvor drømmer I jer hen for tiden?

I må have en rigtig dejlig dag! Nu vil jeg hjælpe min mor med at flytte et skab.

xoxo