Alle,  Livsstil

#newbeginnings

Kender i følelsen af at sidde fast?

Vi elsker trygge og vante rammer… men hvad gør man når man ikke længere føler sig glad i de forhold?

Den situation måtte jeg finde mig selv i for et par måneder siden, da jeg pludselig måtte ligge mig syg fra arbejdet, med hvad jeg troede var maveproblemer. Der blev jeg pludselig klogere…

Jeg afsluttede min elevuddannelse i december 2017, og startede 2018 som nyudklækket salgsassistent indenfor detail. Jeg har været i den samme butik hele min elevtid, og min fremtid i butikken som udlært, stod desværre pludselig uklart, da butikken stod overfor en del omfattende ændringer. Jeg fortsatte i butikken i et halvt års tid efter jeg blev udlært, indtil jeg blev tilbudt at flytte i butikkens call-/kundeservicecenter. Her skulle jeg være med til at starte det nye, omstrukturerede “center” op, da der på det givne tidspunkt ikke længere var plads til mig på gulvet. Det takkede jeg naturligvis ja til, og jeg fandt hurtigt ud af, at det var noget jeg samtidig også var mega god til! – Derfor kom det også fuldstændig bag på mig, da jeg omkring august/september pludselig fik perioder, hvor jeg havde det super skidt. Både fysisk og psykisk. Det var ikke før at jeg måtte ligge mig syg, med hvad jeg på det tidspunkt troede var maveproblemer, at jeg fandt ud af der var noget helt galt. Jeg var ikke længere glad for det jeg lavede…

Mange hårde dage, med op- og nedture senere, måtte jeg se sandheden i øjnene, og erkende at det nok var på tide at finde noget nyt. Det var den hårdeste beslutning at skulle tage, da det forhold jeg havde til mine kollegaer var helt specielt. Min anden familie. Men sådan måtte det være.

Kort tid efter, blev jeg kaldt til samtale hos Only og ikke langt efter samtalen havde jeg et nyt job – som jeg startede på i slutningen af november 2018. Jeg blev straks fyldt med ny energi og glæde, og jeg kan tydeligt mærke at det var den helt rigtige beslutning! Selvom det var hårdt og skræmmende, og krævede mange tårer undervejs – så er jeg landet godt og rart igen på den anden side.

Jeg går ind i 2019 med nyt job, nye kollegaer, nyt mindset, snart ny lejlighed (stay tuned) og nye begyndelser.

“F.E.A.R has two meanings: Forget everything and run or Face everything and rise. The choice is yours.”

~ Tina I. Sundberg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *